Noutati Windows Phone 8 – Lansari telefoane, aplicatii si jocuri – Sfaturi si informatii utile – Totul despre Windows Phone 8

Va avea succes Nokia Lumia 920 in Romania ?

Va avea succes Nokia Lumia 920 in Romania ?

Oct 23, 2012

Asteptam cu nerabdare aparitia 8 in Romania.
Am anuntat aici cum anumiti “retaileri” din romania au listat deja flagship-ul la pe o gama foarte larga si irationala de preturi – NU este cazul inca.

Nimic oficial inca insa in urmatoarele saptamani cu siguranta vom avea telefoane cu WP8 in magazine, in cel mai rau caz la operatorii mari Vodafone/Orange Romania – posibil intr-un mod exclusivist.

Windows 8 a ajuns deja in Romania (precomanda) deci trebuie sa ramanem optimisti ca vom avea pana la jumatatea lui Noiembrie marele Lumai 920 pe plan local.

Totusi, marea intrebare este: Va avea succes Nokia Lumia 920 in Romania ?

Suntem de parere ca da in ciuda pretului relativ piperat cu care se precomanda Lumia 920 in Europa.
Suntem de parere ca da deoarece suntem un popor cu valente tehnice, mereu deschisi la orice este nou iar pentru prima oara de la iPhone (1) vom avea pe piata ceva cu adevarat original (++wp8)

Vorbim despre un telefon care le aduna pe toate, multimedia-business-enterprise-gaming, toate pe un ecran superb si un design unic in intreaga lume. Printre putinele telefoane care “nu seamana deloc” cu iPhone.

Pretul va fi mare iar telefonul greu de gasit in prima faza insa incet va scadea odata cu cresterea competitiei pe piata.


impreuna cu hardware-ul premium Nokia justifica acest pret iar cei care s-au saturat de problemele Android cu telefoane si tablete lasate in urma (lipsa actualizarilor OSului) pot respira usor.
Microsoft isi asuma controlul total al sistemului de operare (vorbim despre update/patch-uri regulate) iar Nokia ii este cel mai mare partener/producator de telefoane.

Lumia 920 va avea succes in Romania, poate nu din prima luna insa odata cu primul trimestru din 2013 vom vedea rezultatele.

Suntem cu ochii pe piata Romaneasca si premiera WP8 RO

Lasa un comentariu