Noutati Windows Phone 8 – Lansari telefoane, aplicatii si jocuri – Sfaturi si informatii utile – Totul despre Windows Phone 8

Microsoft lanseaza Windows 8 dupa 1.24mld ore de testare

Microsoft lanseaza Windows 8 dupa 1.24mld ore de testare

Oct 26, 2012

1.24 miliarde de ore de testare publica in 190 de tari, cu acest detaliu lanseaza Microsoft noul sau sistem de operare .
Nici un produs nu a fost vreodata atat de mult testat (echipa wp8.ro a luat parte la aceasta testare cu Win 8 RTM) iar increderea populatiei este destul de sus.

Odata cu lansarea oficiala Win8 consumatorii vor observa avalansa de produse cu acest OS, vorbim de peste 1000 de PC-uri/Tablete compatibile pana in prezent, Microsoft face o promovare fara precedent alaturi de partenerii sai impreuna cu WP8.

Windows 8 este disponibil simultan in 231 de tari iar ofera aplicatii specifice anumitor zone geografice.
Notam de asemenea disponibilitatea , un sistem de operare pentru portabile (primul este ) care suporta peste 420 milioane de periferice (imprimante, tastaturi, etc)

Daca este sa ne uitam la istoria Windows 7 viitorul Win8 este stralucit, peste 670 milioane de licente vandute – toate gata de upgrade la 8 iar cele 11 miliarde de imagini si 550 milioane de fisiere din vor impinge consumatorii spre viitor.

Keynote-ul de lansare Surface aici

Nici un comentariu

Trackback/Pingback

  1. Microsoft anunta vanzarea a 4 milioane de licente Windows 8 | WP8.ro | Tot ce trebuie sa stii despre Windows Phone 8 - [...] 8 a fost lansat oficial pe 26 Octombrie iar in cursul weekend-ului au fost vandute 4mil licente de upgrade…

Lasa un comentariu